torstai 12. kesäkuuta 2014

Coni lista

Teen tämän myös itseni vuoksi. Halusin vähän selkiyttää ajatuksiani ja myöhemmin voin katsoa listaa, kun oon menossa coniin ja voin tarkistaa että kaikki on mukana.

1.  Nenäliinoja
  - Niitä kaipaa uskomattoman monissa asioissa. Voin pyyhkiä kädet kun on syönyt, laittaa eväät sen päälle, korjailla meikkejä, pyyhkiä desudraaman jäljiltä kaverin silmät tai pyyhkiä cossista siitepölyt...

2. Juotavaa
 -Vettä saa kyllä, mutta jos haluaa jotain muuta halvemmalla, suosittelen ostamaan isomman määrän juotavaa ja jakamaan sen päiville. Juominen on conissa TODELLA TÄRKEÄÄ! Sillä voidaan välttää paha olo, nestehukka ja suun kuivuminen.

3.  Neula ja lankaa
  -Ei koskaan voi tietää milloin cossista irtoaa nappi tai jokin ratkeaa.

4.  Sakset
 -Cossista aina irtoilee lankoja ja pusseja pitää saada auki!

5.  Viltti 
 -On kiva kun on jotain minkä päälle istua tai johon kääriytyä

6. Jotain pientä syötävää, josta saa nopeasti energiaa
 -Conipaikalla ruoka on kallista, kaupat on täynnä conikansaa tai kengät puristaa niin kovaa ettei pysty kävelemään, joten eväskeksit, karjalan piirakat tai lihapiirakat auttaa pitämään nälän poissa ja vipinän conilaisten jaloissa.

7. Kosteusvoidetta.
 -Naama on ihan kuollu meikkien jäljiltä, kun niitä on pyyhitty, lisäilty, korjailtu... Kannattaa välillä levitellä käsiin ja kasvoihin, jotta iho pysyy ihanan pehmeänä.

8. Pieni laukku
 -Mihin mahtuu lompakko ja kännykkä. Koska cossin paljon mieshahmoja, se ei voi olla liian naisellinen, koska photopomppailua on vaikea välttää.

9.Sateenvarjo
 -DESUSÄÄÄÄÄÄÄ ja se näyttää kivalta kuvissa. ^^

10. Meikinpoistoliinoja
 -On ihana vain kaivaa ne laukusta ja hieroa meikit pois naamasta päivän päätteeksi.

11. Karvojenpoistorulla
 -Ilmassa lentää kokoajan ihme karvoja ja ne häiritsee kuvissa myöhemmin.

12. Aurinkovoide
 -(Alina muisti!) Kesällä on paha palamisen vaara, varsinkin jos on aurinkoista ja on ihoa näyttävä cossi. Jos iho palaa, se palaa myöhemmin helpommin ja ihosyövän riski kasvaa. Itse en ole koskaan palanut. Rusketun vain. Mutta se ei silti ota pois ihosyövän riskiä. Eikä se ole leikin asia.
 Jos ihossa on oudon näköisiä luomia, jotka kasvavat vähitellen ja sen rajat ovat epäratkat, MENE LÄÄKÄRIIN! Conissa ollaan usein kauan ulkona, otetaan kuvia ja hengaillaan. Juo paljon vettä, käytä aurinkorasvaa ja lisäile voidetta aina välillä, kun se on hikoiltu pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti