keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Desucon 2014


ENNEN CONIA: En päässy conipaikalle vielä perjantaiksi, koska mulla oli tärkee työvuoro S-marketissa. Ulkona rupes just satamaan kun pääsin työpaikalle ja mietin siinä ittekseni miten kivaa Rikulla on kävellä asemalle rinkan kanssa. Noh työpäivä meni nopeesti kun suurin osa oli uutta ja ihmeellistä. Kassalla oleminen on pikkuhiljaa ainavain helpompaa ja helpompaa. Pitää vain muistaa rauhassa palvella asiakkaita.
Pääsin pois tuntia aikaisemmin, jotta ehdin kymmentä vaille yhdeksän junaan. Matka meni musiikkia kuunnellessa. Kun pääsin Lahteen sain kyydin kaverilta huoneistohotellille. Hotellilla vein kamani kämppään, jossa oli kaksi suihkua, vessa, kaksi huonetta, joissa molemmissa parisängyt ja sohva. Neljäkymppiä kahdesta yöstä semmosessa ei oo paha hinta. Kun jaksoin niin kävin kaupassa ja menin kavereiden huoneeseen pari kerrosta alemmas. Hengasin siellä jonkin aikaa, mutta kello oli jo niin paljon että pakenin pian takaisin omaan huoneistoomme. Juttelin kämppiksieni kanssa, kunnes Riku tuli, jonka jälkeen menimme pian nukkumaan. Seuraavata aamua innolla odottaen.



Lauantai
Käveltiin Ria, minä ja Riku conipaikalle, joskus yhdentoista aikaan. Oltiin aamulla jo yhdessä laitettu cossit päälle. Rialla ja mulla oli paricossit, ja Riku cossi taas Sebastienia Kuroshitsujia. Tällä kertaa uuden ja hienon liivin kanssa. Tosin oli niin kuuma päivä, ettei hän edes viittinyt pukea pingviini takkia päälleen.
Huomasin melkein Lahdentalolla, että kännykkä ja tabletti jäi hotellille, jossa myös lipun koodi oli. Sydän hyppäs kurkkuun. Onneksi se löytyi sähköpostista, jonka kautta pystyin näyttämään sen Rian puhelimesta.

Kids On The Slope- Kaoru
Ria tilas mulle lasit ja peruukin E-baysta ja itse muokkasin peruukin ja paidan. Olen yllättävän tyytyväinen siihen minkälainen peruukista tuli. Ton tois niiiiiiin helposti feilata todella pahasti. Mä olin niin kummallisen näköinen ja miehekäs, ettei mua meinannu kaverit tunnistaa. Menin moneen otteeseen joidenkin kavereiden ohi ja yritin vilkuttaa, mutta ne ei tunnistanu. Ehkä noi lasit teki sen tai jotain. No mulla on ollu niin naisellinen look ny vähän aikaa että oli outoo nähä mut mustissa lyhyissä hiuksissa.

Yukista tuli henk.koht kuvaajamme
Hahmo ja sarja olivat niin monelle tuntemattomia ettei meitä kuvattu tai halailtu, mutta me saatiin olla Rian kanssa ihan rauhassa. Itseasiassa oli ihan hyvää vaihtelua saada ihan rauhassa siirtyä paikasta toiseen. Otettiin yhdessä kuvia ja puhuttin paskaa. Rupes satamaan ja rynnättiin Rian kanssa ulos, koska sateenvarjot on aika iso juttu sarjassa ja aioimme ottaa kaiken irti Desusäästä. Kuvista tuli ihania, silmälasit vain painoivat nenääni ja peruukki puristi, mutta kuten sanonta kuuluu "Cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä!" Joten kärsin suht. hiljaa. No verrattaen Sebby cossiin Kaoru oli suht mukava.









Kaoru kertoi tunteensa Ritsukolle



Pitäähän muusikoidenkin syödä!
 Sunnuntai
Sebastian- Kuroshitsuji
I am so fabilous

No ostin uuden peruukin ja uudet piilarit, kaivoin frakin kaapista ja puin vanhan ystäväni taas päälleni. Kävelin hotellilta conipaikalle ilman takkia, koska oli paahtavan kuuma. Minua ryntäsi halaamaan joku jo ennen kuin sain kamani narikkaan. Kävimme kuvaamassa lahdentalon takana ihanan Millan kanssa. Tuli tosi nostalginen olo. Ensin oli ihanan viileä kun aurinko oli kivasti pilvessä, mutta sitten se kurkisti piilostaan ja olin kuolla. Me kuljettiinkin koko päivä varjosta toiseen, koska muuten musta pukuni sisällä oli kuin saunassa. Korkkarit heiluivat jalassa, mutta näyttivät hyvältä.

Sain positiivista palautetta cossistani ja meistä otettiin kuvia. Mieleen jäävin porukka oli ehkä japanilaiset tytöt, jotka olivat ihan innoissaan pitkästä Sebbystä ja suloisesta Cielistä. He halusivat kuvan meistä ja kiljuivat kun näkivät meidät. Toinen oli kun kaksi Grelliä, jotka olin jo aikaisemmin huomannut piirittivät minut ja halusivat kuvaan kanssani.







Tshihihihihiii Sebbyllä on pinkki parta... tshihihiii
 Cossaamista ja coneja ei mielestäni saa ottaa liian vakavasti. Kaikista parasta on ottaa tyhmiä kuvia ja nauraa niille myöhemmin. Nostin Millan pariin otteeseen myös syliini, mutta pienien sortsien vuoksi buuty kuvilta oli hyvin vaikea välttyä. Laittaisin tänne niitä kuvia, jos Milla sallisi, mutta ne on liian kauniita nettiin. Olen ilmeisesti nostellut liian vähän Cielejä ilmaan lähiaikoina, koska kuvissa ilmeeni olivat aika "kauniita"! Mulla oli hauska coni!
 

2 kommenttia:

  1. Ihan sika siisti toi kuva mis sä oot tuol varjossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih Kiitooooooos!! Millalle creditit muokkauksesta !!

      Poista