lauantai 22. helmikuuta 2014

Lal Mirch ja Colonello



Tein mulle ja poikaystävälleni cossit Desuconiin. Jere osti paidan ja housut netistä. Minä muokkasin paidan, tein otsapannan ja leikkasin Bell peruukkini, Colonello peruukiksi. Jeren paidan yksityiskohtien tekemiseen ei mennyt kauan, kun tunnun vähitellen olevan säätämisen mestari. Merkki jonka tein paidan hihaan on maalattu. Jouduin hieman keksimään omasta päästä, koska en löytänyt hyvää kuvaa.
Oman aseeni teossa olikin sitten vähän enemmän ongelmia. Ensin ajattelin tehdä sen toisesta materiaalista... mutta totesin ettei se ollut hyvä idea. Lasit tein varmaan miljoonaan kertaan. Eri kokoiset ja eri materiaaleista kunnes päädyin näihin mitkä näkyvät kuvissa. En saanut kuulokkeita aivan valmiiksi coniin, mutta lupaan tehdä ne viimeistään ensi kesäksi. Kengät sain päivää ennen conia Jeren äidiltä. 


Mulla ja Jerellä oli aivan ihana desucon ja meistä otettiin paljon kuvia. Jere sai paljon huomiota ison pyssynsä ansiosta ja musta tuntu välillä siltä, että mut otettiin kuvaan vain siksi koska roikuin Jeressä. Meitä jopa haastatteli Radio Nova. Ne otti meistä kuvan ja kyseli cosplaysta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti